İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth 94 yaşına rağmen hala çok sağlıklı gözüküyor. Tahtta en uzun süre kalan isim olan Kraliçe Elizabeth sadece sağlığı iyi olduğu için değil aynı zamanda profesyonel tı-bbi yardım aldığı için kendini iyi hissediyor.
Kraliyet ailesinin en yaşlı üyesi olan Kraliçe Elizabeth’i kameralar karşısında olduğu kadarıyla tanısak da aile içindeki bazı huyları oldukça şaşırtıcı. Peki Kraliçe Elizabeth’in uzun yaşam sırrı ne? İşte merak edenler için Kraliçe Elizabeth’in uzun yaşamasının sırrı ve Kraliçe Elizabeth’ in hayatına dair ilginç bilgiler…Detayı gorsele dokunarak diğer sayfadan okuyunuz
94 yaşında olan ve uzun süre tahtta kalan Kraliçe’nin yaşına rağmen sağlıklı görünüşü herkesin dikkatini çekmekte. Gıda konusuna gelindiğinde 94 yaşındaki Kraliçe’nin neyi sevip neyi sevmediği bilmek çok şaşırtıcı olmasa gerek Kraliyet ailesinin doktorunun açıklamasına göre, Kraliçe kahvaltıda genellikle tahıl tüketiyor.
Özellikle tahıl ve mısır gevreği tarzında yiyecekleri tüketiyor. Kraliçe kahvaltısını saat 9’da tek başına yapıyor. Kraliçe kahvaltıda bazen makademya fıstığı ya da kurutulmuş kayısıyı tahıl gevreklerine ekliyor. Bazen de tostla birlikte meyve marmelatı tüketiyor. Kraliçe patates türü nişastalardan kaçınıyor.
Devamını okumak için gorsele dokunarak diğer sayfadan okuyunuz
Kraliçe öğle yemeğinde ise ıspanak yatağında ızgara balığı tercih ediyor. Akşam yemeklerinde de öğle yemeğine benzer yiyecekleri tüketiyor. Kraliçe’nin resmi konutlarından biri olan Balmoral, çoğu kez geyik eti için iyi bir mekan. Kısa süre önce, Prens Charles’ın anne babasını organik gıdaya maruz bıraktığı söyleniyor. Kraliçe Elizabeth, büyük çikolataların hayranıdır. Ancak çikolatayı akşam yemeğinden sonra değil, öğle yemeğinden sonra üçüncü çay saatinde tüketiyor. Kraliçe’nin diğer en sevdiği yiyecek ise reçel. Özellikle İngiliz kuruşu büyüklüğündeki reçelli sandviçler.
DOĞRU YAŞAM TARZINI YAŞIYORSANIZ, HASTALIKLARIN% 80’İ DOKTOR GEREKTİRMEZ
Eğer sağlıklıysanız, vücudunuz ortaya çıkan sorunların çoğunu halledebilir. Soğuk algınlığı, kesikler, hafif iltihaplar, yaralanmalar ve hatta kırıklar.