Abdest almadan Cunüp Uyuyanlar Asla Bir Daha öyle Uyumayacaksınız. Sebebi hiç aklınıza gelmeyen birşey!
DETAYLAR =>>>>

Cünüp olan bir kimse, namaz kılmak ve Kur'an okumak gibi ibadetleri yerine getiremez. Dolayısıyla, ibadetlerini yapmaya engel olan bu durumdan ilk fırsatta guslederek kurtulmaya çalışmalıdır.
DEVAMI İÇİN GÖRSELE TIKLAYIN
Manevi anlamda büyük bir baskı altında kalırsınız. Abdestsiz olan bir yere şeytanın girmesi çok daha kolaydır. Bu yüzden sizi etkisi altına alması daha kolaydır.
Ancak gusletmesi gereken bir kimse ihtiyaç hâlinde, herhangi bir namazın geçmesine sebebiyet vermemek kaydıyla, avret mahallinin temizliğini yaptıktan sonra abdest alarak ya da sadece el ve ağzını yıkayarak uyuyabilir, yiyip içebilir ve başka işlerle meşgul olabilir (Buhârî, Gusül, 27; Müslim, Hayız, 21, 22, 24). Çünkü cünüplük, gusül ve abdest gibi özel bir temizliği gerektirmeyen işlerin yapılmasına engel değildir. Nitekim Hz. Peygamber (s.a.s.), cünüp olmakla müminin necis (maddeten pis) olmayacağınıDEVAMI İÇİN GÖRSELE TIKLAYIN
ifade etmiştir (Buhârî, Gusül, 23).
Fakat cünüp birinin namazını kaçıracak şekilde yıkanmayı geciktirmesi haram, elini ağzını yıkamadan yiyip içmesi ise mekruh görülmüştür. Bu itibarla zorunlu bir durum olmadıkça insan hemen boy abdesti almalı ve bir an önce yıkanıp temizlenmelidir.

Gusül abdesti almakta acele etmek eftaldir Ali (ra) Resûlullah'ın (asm) şöyleDEVAMI İÇİN GÖRSELE TIKLAYIN
buyurduğunu haber vermiştir: "İçinde, resim, köpek ve cünüp bulunan eve melekler girmez" (Ebû Dâvüd,) Meleklerin evlerden uzak kalmalarına sebep olan şeylerden birisi de cünüplük halidir. Bundan murat guslü terketmeyi âdet haline getirip, namaz vaktinin geçmesine aldırış etmeyenlerdir. Resûlullah'ın (asm) bir gusülle bütün hanımlarını dolaşması, Hz. Âişe'nin bildirdiğine göre, guslü bazen gecenin sonuna kadar geciktirmesi, bir müddet cünüp durmanın mahzurlu olmadığını gösterir.

Bunlar da İlginizi Çekebilir