Güncel Hasan
Şans oyunları için en şanslı 3 burç!


ABD'li ünlü astroloji yazarı Reda Wigle, burçların piyango, loto gibi şans oyunları üzerinde etkisinin olduğunu yazdı. Belirgin bir gezegen yerleşimine sahip olan burçlar, şans oyunlarında öne çıkıyor. İşte şans oyunları için en şanslı üç burç...
YAY (23 KASIM-21 ARALIK) Gezegeni Jüpiter olan yay burcu, bolluk ve bereketi de temsil eder. İyimserliğin vücut bulmuş hali olan yay burcu insanları genellikle büyük risklere girmekten veya hayatta cesur hamleler yapmaktan korkmaz. Korkusuzlukları ve cesaretleri şans oyunlarında da genelde ödüllendirilir.

CESUR HAMLELER SEVERLER Paylaşmayı ve biraz da israf etmeyi seven yay burcu şans oyunları için en talihli burçlar arasındadır. Bugüne kadar büyük ikramiyenin en çok çıktığı burçlardan birinin yay olduğunu bilmekte fayda var.
OĞLAK (22 ARALIK-19 OCAK) Tüm burçlar arasında en çalışkanı kabul edilen oğlak burcu insanları hayatta da kendi şansını yaratmayı bilirler. Oğlaklar kazançlarını doğru kullanmayı bilen yanları ile de tanınıyor.
HER ZAMAN KENDİ ŞANSINI YARATIR Genelde oğlak burcu olanlar geçmişlerinden aldıkları sert darbelerle kendini geliştiren, kendi kendine aydınlanan insanlar olarak tanımlanır. Bu durumun onlara farklı bir strateji ve gözlem yeteneği verdiği düşünülüyor. Durum böyle olunca kendi şanslarını yaratan oğlaklar için bir şans oyunu denemesi yapmak bile hayatlarında büyük değişiklikler getirebilir.
BALIK (19 ŞUBAT-20 MART) Balık burcu insanları sadece duygusallıklarıyla değil psişik güçleriyle de bilinir. Hisleri, rüyaları, işaretleri takip eden balık burcu mensupları, astrolojik haritada Neptün keşfedilmeden önce Jüpiter tarafından yönetiliyordu.ALTINCI HİSLERİ BÜYÜK AVANTAJ Bunun da bir başka şanslı burç olan Yay'ın gezegeni olduğu biliniyor. Balık burçları, öngörü yetenekleri ve kuvvetli altıncı hisleri sayesinde loto, piyango ve şans oyunlarında diğer burçlardan hep bir adım önde duruyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir