Hande Kazanova Neler Anlattı?


Yeniyıl gelirken herkesin beklentileri yükseliyor. Hele burcumuzda güzel şeyler yazıyorsa değmeyin keyfimize!



2024 gelirken herkes ünlü astrologların yorumlarının yollarını gözlüyordu. Beklenen açıklama geldi!Astrolog Hande Kazanova işbirliğinde 2024'te burçları neler bekliyor, içeriğimizde detayları paylaştık.
Yeni yıl en çok astroloji meraklıları için heyecan verici çünkü Merkür, Satürn hiç yerinde durmuyor!Bu yıl Satürn Balık'ta giriyoruz. Yeni yılda birbirinden farklı derecelerde ve burçlarda dolunay ve yeni aylar bizleri bekliyor. Her burcun başına gelecekler farklı, Türkiye ve dünya gökyüzünden nasıl etkilenecek; 2024 bizler için nasıl geçecek...Tüm bu soruların yanıtlanması için astrologların kapısını çalıyoruz. İşte yılın o zamanı geldi!Kazanova, ay düğümlerinin yer değiştirmesinin altını çizerek "Bundan sonra konumuz savaş ve barış" dedi. Koç ve Terazi aksına geçen ay düğümlerinin bu yıl öncü burçlara evlilik, nişan ve birliktelik gibi güzel etkiler sunduğunu da hatırlatalım.
Kazanova ise 14 Şubat tarihine dikkat çekti: "Bu tarih ilginç... Bence bir teknoloji savaşı çıkacak" dedi.Bir ortak sözleri oldu ki, "İnsanoğlunun en büyük sınavı bu yıl olacak: 2024 bomba gibi geliyor!"2024 yılında insanların en büyük sınavı ise su ile olacak, diye belirttiler: "Petrol ve su kıtlığı olabilir!""21 Nisan civarı ekonomik anlamda bir gerilim söz konusu", Kazanova durumu şöyle özetliyor: "Endekslerde önemli düşüşler olacak. Mart-Nisan gibi daha az risk alın. 2024'te borsadan çok büyük beklentilere girmeyin, uzun vadeli yatırımlar yapın" dedi.
Şubat ay civarı için Aydın, 2001 krizine benzer bir sorun yaşanacak, diye söyledi. Ekonomik olarak bugünlere dikkat. Aynı zamanda bu tarihler psikolojik açıdan da pek sevimli günler olmayacak, diye aktardı.Ülkemizde deprem 2024 yılında da bitmiyor. Aydın ve Kazanova Hatay bölgesinin riske açık olduğunu ve yeni yılda da bir afete karşı hazırlıklı olmak gerektiğini söylüyor.Dahası bu yılki depremler bilimi bile şaşırtabilir, dediler: Aydın "Deprem olduktan sonra bilim insanlarının 'Burada deprem beklemiyorduk ya da burada fay mı varmış' diye açıklamalar duyabiliriz" diyor.
Sanki Koç ve Terazi aksının temsilcileri gibi karşımıza çıkan, Aygül Hanımın Koç ve Hande Hanımın da Terazi burcu olduğunu ekleyelim. Bu ikili 2024'te ülkemizde en önemli konunun uzlaşmalar ve tartışmalar olduğunu vurguluyor. Hem de 2025'e kadar!Bu demek oluyor ki Türkiye acaba savaşa girecek mi, sorusu gündemde: "Haziran'a kadarki dönem ülkemiz için çok önemli."Satürn Balık'tayken artık bir devri bitireceğiz, diyen Aydın'ın ardından Koça'a geçtikten sonra (2025-2026 yıllarında) artık dünya başka bir realiteye uyanacak, diye de eklediler.Aydın, aynı zamanda Plüto Kova burcu geçişinin gücünü artık hissedeceğiz, dedi: "Ocak ayında yapay zekanın hayatımızı nasıl günler içerisinde değiştireceğini göreceğiz!"
"Hayatınızda hiç görmediğiniz kadar fırtına ve hortum göreceksiniz!"Aydın, sulardan gelecek hastalıklar konusunda da uyarıyor: "İsmini koyamadığımız salgınlar olabilir!""2024 Nisan ayındaki tutulma 1986 Çernobil dönemi yaşanan tutulmanın aynısı!""Koç, Boğa, Terazi, Akrep ve Balık sağlığa dikkat!""Kova, Aslan ve Yengeç burçları para meselelerine dikkat. Borçlanmayın!""Terazi, Koç, Oğlak, Başak ve Balık evlilikte ve ilişkilerde sınava tabiisiniz!" kaynak:onedio.com

Bunlar da İlginizi Çekebilir