25 sene önce aramızdan ayrılmasına rağmen geleceğe dair yaptığı kehanetler sayesinde adından söz ettirmeye devam eden Bulgar medyum Baba Vanga'nın 2024 yılını içeren iki öngörüsü gerçek oldu. İnsanlar geride kalan diğer tahminlerine odaklandı.
25 yıl önce yaşamını yitirmesine rağmen geleceğe dair yaptığı ilginç kehanetleri sayesinde adından söz ettirmeye devam eden Bulgar medyum Baba Vanga'nın 2024 yılını içeren iki öngörüsü de gerçek oldu.
Vanga'nın iki olaya ilişkin öngörülerini yıllar öncesinde söylemesi ise sosyal medyada insanları şaşkına çevirdi.
''Balkanlar’ın Nostradamus'u" olarak bilinen efsanevi medyum Baba Vanga çocukluğunda geçirdiği bir kazanın sonucunda görme yetisini kaybetmiştir.
Gerçek adı Vangelia Gushterova olan Baba Vanga gözlerini kaybetmesinin ardından geleceğe dair öngörülerde bulunmaya başlamıştır.
Baba Vanga’nın kehanetleri arasında doğal afetler, koronavirüs, 11 Eylül saldırısı,2000 yılında Kursk’un batışı da dahil olmak üzere yüzlerce vizyon yer almakta.
Bulgar kahin 2024 yılını da boş geçmemişti ve fenomene dönüşen ismin 2024 yılı kehanetlerinden ikisinin gerçekleştiğinin sosyal medyada iddia edilmesi ortalığı karıştırdı.
The Mirror'da yer alan habere göre Vanga'nın 2024 yılı tahminlerinden ikisi çoktan gerçekleşti. Dünyanın bu yıl "ekonomik bir krizle karşı karşıya kalacağını" iddia etti ve ülkelerin ekonomik anlamda zor günler yaşadığının altı çizildi. Medyumun diğer tahmini ise bu yıl sağlık hizmetlerinde "ciddi gelişmeler" yaşayacağımız yönündeydi ve son haftalarda akciğer kanseri aşısının şu anda üzerinde çalışıldığı doğrulandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir